İKİNCİ BÜTÜNLEME HAKKI

Bölgemizde yaşanan sel felaketi nedeniyle Cumhurbaşkanlığınca afet bölgesi ilan edilen illerde ikamet eden ve 29.06.2022-04.07.2022 tarihleri arasında bütünleme sınavlarına katılamayan öğrencilerimize Üniversitemiz Senato Kararında uygun görülen ikinci bütünleme sınavına katılma imkanı verilmiş olup, katılmak isteyen öğrencilerimiz 10.08.2022 tarihine kadar mağduriyetlerini belirtir dilekçeleri ve mağduriyetlerini ispatlayıcı belge(ler) ile Müdürlüğümüze başvurabilirler (Dilekçenizi imzalayıp, pdf formatında taratıp Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail atmanız yeterlidir). İkinci  bütünleme sınav  tarihi, gelecek dilekçeler ve belgeler incelendikten sonrasında yapılacak olan Yönetim Kurulu Toplantımızda belirlenip duyurusu yapılacaktır.