Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Öğrencileri Çocuklarla Buluştu.

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin KANBUR tarafından Havacılık Yönetimi Bölümünde yürütülmekte olan “Sosyal Sorumluluk Kampanyaları” dersi kapsamında 4. Sınıf öğrencileri ilkokul öğrencilerine havacılık temalı çeşitli etkinler düzenlediler. Proje kapsamında Taşköprü ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu, Fatih İlkokulu, Muzafferettin İlkokulu ve Avukat Murat Ülgen İlkokulunda havacılığa dair farkındalık oluşturmak üzere çeşitli etkinliklerde bulunuldu. Bu etkinliklerden bazıları; havacılık ile ilgili sunumlar, kâğıt uçak katlama, kâğıt uçağı en uzağa atma yarışması ve yüz boyama olarak gerçekleştirildi. Ayrıca etkinlikte Havacılık Yönetimi 4.Sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Uçan Hayaller” çocuk kitabı, “Kastamonu Havacılık” yazılı kalemler ve çekme helvalar öğrencilere dağıtıldı. Etkinlikler boyunca çocukların havacılığa ilgisi dikkat çekerken, çok eğlendikleri ve mutlu oldukları gözlemlendi. Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin KANBUR, etkinliklerin düzenlenmesinde özverili çalışmaları olan Havacılık Yönetimi 4. Sınıf öğrencilerine, Dr. Öğr. Üyesi Cihan ÖZORAK’a ve ziyaretlerin yapıldığı okul yönetimlerine teşekkür etti. Ayrıca “Havacılık bilincini yaygınlaştırmaya yönelik etkinlikleri Kastamonu il genelinde devam ettirme arzusu taşıdıklarını ve öğrencileri ile yeni projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti.”