Kayıt Dondurma Başvurusu Hakkındaki Duyuru

Üniversitemiz Koronavirüs Bilgilendirme ve Uygulama Komisyonu, 01/04/2020 tarihinde toplanmış ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 31/03/2020 tarihli ve E.24625 sayılı yazısı doğrultusunda; COVID-19 küresel salgın nedeniyle ikametgâhlarına dönen, bulundukları yerlerde internet erişimi, bilgisayar temini vb. olanakları bulunmayan öğrencilerin durumları da göz önünde bulundurularak 2019-2020 eğitim öğretim yılı Bahar dönemi ile sınırlı olmak şartı ile; Üniversitemiz önlisans, lisans ve lisansüstü programlarında öğrenim gören öğrencilerin talep etmeleri halinde 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar döneminde kayıtlarının dondurulmasına ve kayıt dondurulan sürenin azami süreden sayılmamasına oy birliği ile karar verilmiştir. Başvurular 17 Nisan 2020 tarihine kadar Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapılabilecektir.