Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Mazeret Sınavları ve HVY201 Havaalanı Faaliyetleri ve Donanımı Dersi Hakkında

İçinde bulunduğumuz küresel salgının etkisini sürdürdüğü günlerde Üniversitemiz Uzaktan ve Dijital Öğretim Yöntemler’inin uygulandığı 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi ara sınavlarına geçerli bir mazereti olduğu için girememiş (sağlıkla ilgili mazeretler belgelendirilmeli) ve dijital ortamda oluşmuş olan sistemsel hatalar nedeni veya girdiği halde sınavını sonuçlandıramamış öğrencilerimiz (elektrik kesintisi, internet erişiminin kesintiye uğraması vb. sebeplerden); Öğrenci Bilgi Sisteminde yer alan Başvuru İşlemleri > Mazeret Sınavı Başvuru> Seç (giremediğiniz ders) > Başvuru Yap basamaklarını takip ederek 06.12.2020 tarihi saat 23:59'a kadar mazeret sınavı başvurusu yapabilirsiniz. Mazeret sınavı başvurularınız Bölüm Başkanlığı tarafından incelenecek ve önümüzdeki günlerde mazeret sınavı takvimi Yüksekokulumuz internet sayfasında yayınlanacaktır.

HVY201 Havaalanı Faaliyetleri ve Donanımı dersinde sistemsel sıkıntılardan dolayı çoğu öğrencinin sınava girememesi nedeniyle vize sınavı iptal olmuştur. Dersin sınavı mazeret sınavlarının olduğu haftada yeniden yapılacaktır. Sınav takvimi Yüksekokulumuz internet sayfasında yayınlanacaktır. 

KUZEM tarafından verilen ortak dersler ile ilgili mazeret başvuruları için https://kuzem.kastamonu.edu.tr/ sayfasını takip  edebilirsiniz.