Yüksekokulumuz Havacılık Yönetimi Bölümüne Eksik Evrakla Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Dikkatine

COVİD-19 küresel salgını nedeniyle 2020-2021 Akademik Yılı Güz Döneminde Üniversitemiz Senatosu tarafından “UZAKTAN VE DİJİTAL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ”nin uygulanması kararı alınmıştır. Bu kapsamda, 2020-YKS sonucunda Yüksekokulumuz Havacılık Yönetimi Bölümüne eksik evrakla kayıt yaptıran öğrencilerimiz ekteki dilekçe ile eksik evraklarını renkli tarayıcıdan tarayıp son tarih olan 04.10.2020 tarihine kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeleri ve örgün eğitime geçtiğimizde söz konusu evrakların asıllarını öğrenci işleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

Eksik Evrak Dilekçesi