Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Dersleri Muafiyet Sınavı Hakkında

200-2023 Akademik Yılında yüksekokulumuzda zorunlu olarak okutulan Yabancı Dil (İngilizce)-I ve Yabancı Dil (İngilizce)-II derslerinden muaf olmak isteyen 1. sınıfa ilk kez kayıt yaptırmış öğrencilere veya geçen sene TÖMER'de 1 yıllık Türkçe eğitimi almış ve bu yıl bölümümüzde 1. sınıfa öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerimize yönelik 13 Ekim Perşembe günü saat 11:00'da yüz yüze yapılacak olan ''Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Dersleri Muafiyet Sınavına'' başvuru yapabilmeleri için öğrencilerimizin 10 Ekim 2022 Pazartesi gününe kadar dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Yer: Sivil Havacılık Yüksekokulu Sabiha Gökçen Sınıfı

(Not: Ara sınıflarda öğrenim gören öğrenciler ile dersi önceden almış ve sılaş veya devamsızlıktan kalmış öğrenciler bu sınava katılamazlar.)