HKK Hibesi F4 Uçağımızın Açılışı Gerçekleştirildi

Hava Kuvvetleri Komutanlığımız hibesi olan F4 Uçağının açılışı Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın tarafından gerçekleştirilmiştir.

Hava Kuvvetleri Komutanlığımız F4 uçağının yanı sıra 1300 kalem laboratuvar ve eğitim malzemesini de Üniversitemize hibe etmiş olup ilgili eğitim malzemeleri de yakında Üniversitemiz Sivil Havacılık Yüksekokulu atölyelerinde yerini alacaktır. Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu olarak teknik bölümlerimizin ihtiyacı olan eğitim malzemelerinin temini noktasındaki çalışmalarımız sürmektedir. Bu hususta Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu alanında sayılı atölyelere ve eğitim materyaline sahip bir Yüksekokul olma yolunda hızla ilerlemektedir.