Havacılık Yönetimi öğrencileri liderlik sunumlarıyla yarıştılar.

Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencileri Doç. Dr. Engin KANBUR tarafından yürütülen “Liderlik ve Motivasyon” dersi kapsamında liderlik sunumlarını gerçekleştirdiler. Geçen sene ilki düzenlenen “Liderlik Sunumları” etkinliğinin bu sene ikincisi düzenlendi. Son sınıf öğrencilerinin lisans eğitimleri boyunca öğrendiklerini sergiledikleri etkinlik büyük ilgi gördü. Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü ve Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Engin KANBUR “öğrencilerimizin birinci sınıftan son sınıfa kadar derslerde yaptıkları sunumlardan öğrendiklerini sergiledikleri böyle bir etkinliğin ikincisini yapmak ve bunu sürdürülebilir kılmak bizim için oldukça önemlidir. Öğrencilerimiz derslerden öğrendikleri teorik eğitimin yanında özgüven başta olmak üzere iletişim yeteneği, beden dili, ikna, stresi yönetme ve sahne duruşu gibi birçok özelliği de bu sunumlar sayesinde kazanmış ve geliştirmişlerdir. Günümüz iş dünyasında sadece teorik bilgi sahibi olmak yeterli değildir. Artık kendini anlatabilen, iletişim kabiliyeti ve özgüveni yüksek, stres ile başedebilen ve ikna yeteneğine sahip bireylerin iş hayatında daha başarılı olduğu veya daha fazla arandığını söylenebilir. Biz de bunun bilincinde olan bir Yüksekokul olarak bu becerileri öğrencilerimize kazandırmak ve bunu sürdürülebilir kılmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Havacılık sektörü sürekli gelişen ve değişen bir sektördür. Bu sektöre kalifiye insan gücü yetiştirmek ve Türk Havacılığını daha ileriye taşıyabilmek için bu tür etkinliklere ve daha fazlasına ihtiyacımızın olduğunun bilincindeyiz. Diğer taraftan öğrencilerimizin bu başarılarını ödülleri ile takdir eden etkinlik sponsorumuz Dekor Ev Bellona’ya teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. Etkinlik dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.