Kastamonu Havacıları mezun oldu.

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 3. Dönem mezunları için mezuniyet töreni düzenledi. Yaklaşım 110 öğrencinin mezun olduğu törene katılım yoğundu. Ailelerin çocuklarının bu mutlu anını paylaşmak için salonu doldurdu. Mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Engin KANBUR’un açılış konuşmasını yaptığı törende ilk beşe giren öğrencilere başarı belgeleri verildi. Yüksekokul birincisi Reyhan Küllüoğlu’na Prof. Dr. Kanbur tarafından plaket verildi ve mezuniyet kütüğüne isimliği takıldı. Yüksekokul birincisi ve sınıf temsilcilerinin günün anlam ve önemine anlatan konuşmalarının ardından mezun öğrencilere yüksekokul öğretim üyeleri tarafından diplomaları verildi. Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Engin KANBUR “3. Dönem mezunlarımızı böyle coşkulu ve yüksek katılımlı bir tören ile sektöre uğurlamak bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Tüm mezunlarımın Türk Havacılık Sektörüne büyük katkı sağlayacağına inancım tamdır. Havacılık bir ekip işidir ve hepimiz bu ekibin yaşam boyu üyesiyiz. Mezunlarımızın çıktıkları bu yolda bahtları ve kariyerleri açık olsun” ifadelerini kullandı.