Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu, 2023-2024 Akademik Yılına Heyecanla Başladı!

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu, yeni akademik yılın güz dönemine muhteşem bir başlangıç yaparak birinci sınıf öğrencilerini ağırladı. 2023-2024 akademik yılına büyük bir coşkuyla başlayan okulumuz, öğrencilere oryantasyon programı düzenleyerek onları kampüs hayatına hazırladı.

Yeni öğrencilere yönelik düzenlenen oryantasyon programı, akademik, kültürel ve sosyal alanlarda sağlam bir temel oluşturmayı amaçladı. Program kapsamında öğrenciler, fakülte personeli ile tanıştılar. Kütüphane, yemekhane, öğrenci kulüpleri ve çeşitli kampüs olanakları hakkında detaylı bilgiler aldılar.

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu, öğrencilerine en iyi eğitimi sunmayı taahhüt ediyor ve 2023-2024 akademik yılına dinamik bir başlangıç yapmanın heyecanını yaşıyor. Yeni öğrencilere hoş geldiniz diyor ve başarılarla dolu bir öğrenim yılı diliyoruz.