Öğrenci Kıyafet Evi Hakkında

Öğrencilerimizin dikkatine! Merkezi Yemekhanemizin alt katında bulunan "Öğrenci Kıyafet Evi" üniversite öğrencilerimiz için hizmet vermektedir. Giyim ihtiyaçlarının karşılanması adına bu hizmetten faydalanmak isteyen öğrencilerimizin  aşağıdaki adımları takip etmesi gerekmektedir.

1. Form Doldurun: Öğrenci işlerinden temin edeceğiniz "Öğrenci Kıyafet Evi Yararlanma Formu"nu doldurun. Formu eksiksiz bir şekilde tamamlamanız, işlemlerinizi hızlandıracaktır.

2. Form Teslimi: Doldurulan formunuzla birlikte başvurunuzu öğrenci işlerine teslim edin.

3. Değerlendirme Süreci: Yüksekokul yönetimi, başvuruları dikkatlice değerlendirecek ve maddi durumu uygun görülen öğrencilere "Öğrenci Kıyafet Evi" kullanımı için yönlendirecektir.