Orta Karadeniz Kariyer Fuarı Hakkında

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Samsun Üniversitesi ev sahipliğinde bölgemizdeki 8 paydaş üniversitenin katlımı; kamu-özel sektör kurumları ve meslek odaları iş birliği ile öğrencilerin iş hayatını tanımaları ve istihdam edilebilirliklerinin arttırılması amacıyla 10-11 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı, Samsun
TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecektir.

Her bölümden öğrencilere ve mezunlara yönelik yüzlerce firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuarda, mezun ve mezun adayları için iş imkânı, öğrenciler için staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturulacaktır. Farklı üniversitelerden ve bölgemizden toplam 50.000'den fazla öğrenci ve mezunun katılması öngörülen Fuarda, öğrenciler ve mezunlar OKAF'24 kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Broşür için tıklayınız