Uluslararası Öğrencilerimiz Kastamonu Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Tanışma Etkinliğine Katıldılar

Kastamonu Üniversitesi, uluslararası öğrencileri için keyifli bir tanışma etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe, yüksekokulun uluslararası öğrencileri ve uluslararası öğrenci koordinatörü Arş. Gör. Şafak AKTEMUR da katıldı.

Uluslararası öğrencilerin Kastamonu Üniversitesi'ndeki yaşamlarına olumlu bir başlangıç yapmalarını hedefleyen etkinlik, yüksekokulun sosyal ve kültürel paylaşım ortamı oluşturma amacıyla düzenlendi. Etkinlik, öğrencilerin birbirleriyle tanışması ve birlikte geçirecekleri keyifli zamanlar için bir fırsat sundu.

Etkinlikte öğrencilere üniversite hayatında başarılı olmaları için gerekli destek ve rehberlik sağlanacağı vurgulandı. Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu, uluslararası öğrencilerin akademik ve sosyal olarak desteklendiği bir ortam oluşturmayı hedefliyor. Uluslararası öğrenci tanışma etkinliği, bu hedef doğrultusunda atılan önemli adımlardan biri oldu.

Bu etkinlik, uluslararası öğrencilerin üniversite hayatına uyum sağlamaları, yeni arkadaşlıklar kurmaları ve farklı kültürlerle etkileşimde bulunmaları için önemli bir platform sağladı. Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu, uluslararası öğrencilerin başarıyla mezun olmaları ve unutulmaz bir üniversite deneyimi yaşamaları için çalışmalarına devam edecektir.