Yüksekokul akademik personelimiz Dr. Öğr. Üyesi Öztürk ÖZDEMİR KANAT 9. Uluslararası Buluş Fuarı'nda sunum gerçekleştirdi.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının himayelerinde, Türk Patent ve Marka Kurumunun Ev Sahipliğinde, Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu(IFIA)’nun uluslararası himayelerinde, Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı(WIPO) ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın destekleri ile 02 - 06 Ekim 2024 tarihleri arasında Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleştirilecek “9. Uluslararası Buluş Fuarı, ISIF24”de ülkemizden ve dünyanın dört bir yanından 56 proje yarışmıştır. ‘‘Teleskopik Kanat Mekanizması’’ isimli projesiyle katılım sağlayan hocamız Dr. Öğr. Üyesi Öztürk ÖZDEMİR KANAT’a başarılar diliyoruz.