2023-2024 Akademik Yılı Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce I-II ) Dersleri Muafiyet Sınavı Başvuru Duyurusu

2023-2024 Akademik Yılında Fakülte/Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarında zorunlu olarak okutulan Yabancı Dil (İngilizce)-I ve Yabancı Dil (İngilizce)-II derslerinden muaf olmak isteyen 1. sınıfa ilk kez kayıt yaptırmış öğrencilere yönelik 26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 10:000’da yüksekokulumuz tarafından gerçekleştirilecektir. Lütfen sınav başvurusu ile ilgili dilekçenizi öğrenci işlerine teslim ediniz.

• Not: Bu sınav yalnızca 1.sınıfa ilk kez kayıt yaptırmış öğrencilere veya geçen sene TÖMER’de 1 yıllık Türkçe eğitimi almış ve bu yıl bölümünüzde 1.sınıfta öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerinize yöneliktir